Gratulerar till antagningen och välkommen till VÅVS!

***English

VÅVS är kårsektionen för dig som studerar till Arbetsterapeut, Röntgensjuksköterska, Sjuksköterska, Specialistsjuksköterska eller Masterprogrammet i Medicinsk vetenskap vid Lunds universitet!

I vår gemenskap finns det något för alla, dels aktiva medlemmar och studenter!

Vårt huvuduppdrag är vårt utbildningsbevakande där vi arbetar aktivt för att göra våra utbildningar på Lunds universitet så bra och rättssäkert som möjligt!

Nedan följer lite bra saker att känna till, som ny student i Lund.

Novischperioden

För att ge dig den bästa möjliga starten på dina studier och lära känna Lunds studentliv har vi varje terminsstart en novischperiod!
Novischperioden ger dig, som ny student, en fantastisk möjlighet att lära känna Lund, studentlivet, din nya utbildning och, framförallt, nya vänner!

Under två härliga veckor kommer du, tillsammans med nya kursare och äldre terminare, skapa en mängd nya minnen genom aktiviteter så som sittningar, tävlingar och utgångar.

Här finner du information från våra novischgeneraler inför våren 2019!
Välkomstbrev VT19

Vill du veta mer? Såklart du vill!
Här hittar du schema, dina blivande faddrar och kontaktuppgifter till våra fantastiska Novischgeneraler!

Studentlund

För att få tillgång till hela Lunds studentliv behöver du gå med i studentlund. För att delta i många av våra novischeriaktiviteter behöver du vara medlem i studentlund. Medlemskapet ger dig tillgång till allt ifrån studentrabatter, stipendier, billiga bostäder, god mat, roliga nattklubbar, baler med mera. mer information finner du på www.studentlund.se

Konsten att hitta bostad

Att hitta bostad kan vara ett gissel men misströsta ej, bopoolen.nu har författat en checklista för att guida dig genom den lundensiska bostadsjungeln!Den finner du här https://bopoolen.nu/checklista-for-bostadssokande/