General 16 (G16)

Vem är du?

Fredrik Andreasson, 25 år från Malmö.

Vad pluggar du?

Jag läser till Arbetsterapeut och är i termin 5. 

Vad är det viktigaste novischerna behöver veta om dig?

En sån där träningsfjant som inte kan sitta still. Gillar att umgås med vänner och ta mig till platser jag aldrig tidigare varit. 

Vad har du för tips till nya studenter?

ENGAGERA DIG! Vad du än har för intresse så finns det ett ställe för dig att engagera sig. Att engagera sig under studietiden gör allt så mycket roligare och du bildar ännu starkare vänskapsband! 

Hej där Novisch!
 
Välkommen till Sveriges bästa studentstad och, framförallt, välkommen till VÅVS!
 
Novischperioden är startskottet för din kommande utbildning! Framför dig har du två intensiva veckor fyllda med nya vänner att hitta, ett studentliv att lära känna och en ny värld av studier att komma in i. Under dessa två första veckor kommer novischeriet vara där för att välkomna dig och hjälpa dig hitta rätt.
 
Novischeriet består av våra två fantastiska Generaler, G15 och G16, tillsammans med deras taggade gäng faddrar. De kommer att finnas här för dig som är novisch och ta med dig på massvis av roliga aktiviteter som myskvällar, puben, utgångar, sittningar, träningspass, rundvandring och mycket mer!
 
 
 

Du har väl inte missat

Novischperiodens egna instagramkonto?

Följ våra äventyr på @vavsnollningvt20

 

G15

Vem är du?

Mitt namn är Josefine Wernberg, är 23 år gammal. Jag är en äkta stockholmare, men kan säga en mening på skånska som jag är riktigt bra på!

Vad pluggar du?

Jag går termin 5 på sjuksköterskeprogrammet.

Vad är det viktigare novischerna behöver veta om dig?
Jag vill gärna se mig själv som frilufsig men har på senare år insett att jag bara försöker. Jag gillar inte att bo i tält och när det regnar på mig så känns det inte bra men jag är fruktansvärt duktig på skidåkning om jag får säga det själv.

Vad har du för tips till nya studenter?

Njut av tiden som student, den försvinner allt för snabbt!
Nu ska vi ha det SÅ TREVLIGT TILLSAMMANS!!!