Engagera dig – både lätt och roligt!

Är du sugen på att engagera dig i VÅVS? Härligt att höra!

Att engagera sig är både enkelt och otroligt roligt.
Varje vår väljer vi in nya studenter till våra olika poster och vi vill gärna ha med just dig!

Vill du veta lite mer om de olika posterna inom VÅVS?
Läs mer om våra aktiva genom att klicka på en av bilderna till höger eller kom förbi på expen och fråga!

 

Känns våren långt bort? Inga problem, det finns alltid något du som medlem kan göra oavsett om du har en post eller inte. Skriv gärna till ordförande för det utskott just du tycker verkar spännande, eller fråga någon i styrelsen om det finns något just nu för just dig.

Du kan även ta dig en titt i listan för vakanta poster i listorna nedan. Den övre är poster inom VÅVS och nedanför finner du vakanta poster i LUS (Lunds universitetes studentkårer) som är kårernas paraplyorgan. Du som medlem kan söka poster i båda listorna.  Alla poster i listan kan du som medlem söka närsomhelst under året genom att kontakta vår valberedning (För VÅVS-posterna) på valberedningen@vavslund.se, vår ordförande (För LUS-posterna) eller fylla i detta formulär: https://goo.gl/forms/QDnO2ZyJfJFZaiHv1

 

Välkommen in i VÅVS-gemenskapen!


Poster i VÅVS

Interna poster

Studentmiljöutskottet - ordförande

Studentmiljöutskottet arbetar aktivt för en sådan god fysisk och psykosocial studentmiljö som möjligt för samtliga studerandegrupper inom VÅVS. Som ordförande för utskottet ansvarar du för att samordna utskottets övriga studentrepresentanter och verksamhet och behöver därför vara ansvarstagande och organiserad. Vi söker dig som har ett intresse för studentmiljöfrågor och gärna erfarenhet sedan tidigare att jobba med dessa eller motsvarande.
Du är ett av VÅVS studerandeskyddsombud (SSO) och får genom denna titel genomgå relevant utbildning. Du är även representant för VÅVS i HSCs HMS kommité samt i fakultetens lokala skyddskommité. Du sitter tillsammans med vice ordförande (studiesocialt ansvarig) i organ rörande arbetsmiljö och diskrimineringsfrågor vid institutionen och fakulteten.

Vi söker dig som är lyhörd för andras upplevelser och beredd att arbeta för att förbättra dem , samt har en god kommunikatör och villig att samarbeta med många instanser. Föredragsvis har du studerat minst 2 terminer vid något av VÅVS berörda program.

Mandatperioden för posten är verksamhetsåret 19/20

För mer information, kontakta valberedningen på valberedning@vavslund.se