Val inför verksamhetsåret 2019/2020!

Det närmar sig val för verksamhetsåret 2019/2020!

Valberedningen har sagt sitt och nomineringarna för nästa år ligger ute! 
Du hittar dem här!

Den 2:a respektive 9:e maj sammanträder Val-Fullmäktige för att välja VÅVS förtroendevalda för nästa år. Tiderna ser ni till höger. 

Har du kandiderat men blev inte nominerad av valberedningen?
Inga problem, du kan fortfarande ställa upp i valet genom att motkandidera! Detta gör du genom att skicka in en skriftlig kandidatur till VÅVS ordförande på ordf@vavslund.se. I kandidaturen ska en motivering finnas för varför fullmäktige ska välja just dig. Det går även bra att skicka in frågor till ordförande om du är osäker på hur du ska gå till väga. 

Motkandidera för FUM-presidiet, valorganen och styrelsen senast den 2/5 kl. 12.00 och för utskotten senast den 9/5 kl. 12.00.

För dig som inte kandiderat men vill söka en post
Ett flertal av våra poster fick i år inga sökande. Detta innebär att du som inte kandiderat tidigare nu har möjlighet att kandidera till dessa poster. Samtliga poster som i valberedningens nomineringar nämns som vakant, och saknar kandidat, går att söka. Detta gör du genom att skicka in en skrifltlig kandidatur till VÅVS ordförande på ordf@vavslund.se. I kandidaturen ska en motivering finnas för varför fullmäktige ska välja just dig. Det går även bra att skicka in frågor till ordförande om du är osäker på hur du ska gå till väga.  

Motkandidera för FUM-presidiet, valorganen och styrelsen senast den 2/5 kl. 12.00 och för utskotten senast den 9/5 kl. 12.00.

Postbeskrivningar hittar du här!

TA CHANSEN ATT GÖRA SKILLNAD, ENGAGERA DIG INOM VÅVS!😀

Välkommen in i VÅVS-gemenskapen!

Har du frågor? Kontakta valberedningen på valberedning@vavslund.se. Eller så skriver du till den som sitter på posten som du är intresserad av, du hittar alla kontaktuppgifter till höger.


Val-Fullmäktige 2019!

ValFUM1 
2/5 kl. 17.00
Poster som väljs: 
Fullmäktiges presidium 
Valorganen
Styrelsen
Revisorer 

ValFUM2
9/5 kl. 17.00 
Poster som väljs: 
Samtliga utskott

Möt våra aktiva